VNGRNSVLD

Erik V.

Category : Testimonials · by mrt 19th, 2013

Wij hebben gebouwd samen met Vangronsveld Bouw- en betonwerken.
Vanaf de aanvang heeft de firma vertrouwen uitgestraald naar kennis en uitvoering met een duidelijk en heel eerlijk oog naar nodige en onnodige kosten. Gedurende het heel bouwproces is alles heel vlot verlopen, zowel met de bouwvakkers als met de bedrijfsleider. De werfleider luisterde naar onze vragen en dacht mee naar oplossingen indien er beslissingen moesten genomen worden.
De bedrijfsleider was steeds op afspraak en niets was teveel indien er kleine correcties moesten uitgevoerd worden na wijzigingen doorgevoerd door de architekt of ons, wat wijst op een flexible houding.
Een sterk punt is toch wel de aandacht voor de wensen van klant/architekt, de vlotte frequente kommunikatie wat ons toch een goed gevoel gaf en ons vertrouwen gaf dat de zaken goed verliepen.

Je hebt dat nodig dat je weet dat alles goed wordt opgevolgd door bekwame mensen zodat je denkt: dit gaat hier goed, ik ben in goede handen!  De architekt en wijzelf zijn heel tevreden met het resultaat qua geleverde kwaliteit en samenwerking.

We wonen er nu na een warme zomer en strenge winter en nog geen enkel gebreken vastgesteld!
Zeker weten als ik opnieuw zou bouwen: met Vangronsveld Bouw- en betonwerken opnieuw in zee!

 

SHARE :