VNGRNSVLD

Munters G.

Category : Testimonials · by mrt 19th, 2013

In november 2011 zijn wij begonnen aan de bouw van onze nieuwe woning, een onbekend en groot avontuur voor ons!

Via onze architect zijn wij in contact gekomen met Vangronsveld Bouw- en betonwerken om onze woning te bouwen. Van in het begin hadden wij een goed gevoel bij deze aannemer. Opstellen van het contract, bespreking van soort bakstenen, opstellen van planning, … alles verliep vlot en duidelijk.

Bij de opstart van de werken bleek ons vertrouwen in Vangronsveld Bouw- en betonwerken volledig terecht. Ze werkten snel, precies en proper. Vooral met metselwerk in “dunbedmortel “ is dit noodzakelijk. Vangronsveld Bouw- en betonwerken was heel flexibel bij eventuele veranderingen/aanpassingen die door ons werden gevraagd en dachten ook steeds mee over eventuele problemen die zouden kunnen optreden. Kleine problemen werden onmiddellijk aangepakt en opgelost. Daarenboven dachten zij ook steeds aan de aannemers (sanitair, verwarming, buitenschrijnwerkerij, … ) die na hun nog aan onze bouw moesten werken opdat deze in optimale staat verder konden.

Naast het geleverde werk, zijn wij ook enorm tevreden over de vlotte en duidelijke communicatie met Vangronsveld Bouw- en betonwerken. Bouwen doe je normaal maar één keer in je leven en aangezien wij hierover weinig kennis hebben, is een vlot contact met de aannemer noodzakelijk. Bij vragen, suggesties of opmerkingen konden wij en kunnen wij nog steeds op ieder moment terecht bij Vangronsveld Bouw- en betonwerken.

Regelmatig krijgen wij de vraag van vrienden, familie en kennissen wie onze woning heeft gebouwd en of wij hier tevreden over zijn.  Hierop kunnen wij alleen maar uitermate positief op antwoorden en hen aanraden om zeker contact op te nemen met Vangronsveld Bouw- en betonwerken.

 

 

 

SHARE :